fbpx
Verkstad 08 - 761 14 44 service@jarfallabildiagnos.se

ORIGINALSERVICE

För att din bil ska må bra och prestera behövs originalservice som är rekommenderad för din bil och som är utförd av kunniga mekaniker med instruktioner och riktlinjer från fabriken. Vid originalservice används bara originaldelar. Med en originalservice har du alltid garanti på utfört arbete och reservdelar. Det är viktigt för oss att din bil medför säkerhet, korrekt funktionalitet och bra livslängd och därför rekommenderar vi alltid att du ska serva din bil på en auktoriserad bilverkstad. Som vanligt hos MTO Bilcenter ingår fri lånebil under dagen och fri biltvätt.ettings.

REPARATIONER

Här hjälper vi dig med mekaniska reparationer och byten. Bromsskivor, belägg eller bilbatteri, you name it! Som Volkswagen, Skoda och SEAT auktoriserade använder vi oss alltid av originaldelar och lämnar alltid garanti på utfört arbete och reservdelar. Har du ett försäkringsärende på en mekanisk skada? Vi ordnar det! Fyll i samtliga uppgifter i bokningen och bocka i att det är ett försäkringsärende med försäkringsnummer så hjälper vi dig. Även här har vi en online-bokning så att du slipper alla telefonköer och snabbt och smidigt kan boka din reparation. Vi erbjuder alltid hyrbil vid reparation.

BASSERVICE

Äger du en bil som är 10 år eller äldre så är det hit du ska vända dig. Med en basservice så får din bil den omsorg den behöver för att fungera som den ska. Vid basservice har vi ett fast pris; 1895kr. Vi har även ett alternativ om du inte skulle vilja ha med luftfilter i servicen, då kostar det 1640kr. Som vanligt hos MTO Bilcenter ingår fri lånebil under dagen och fri biltvätt.

HJULSKIFTE OCH FÖRVARING

Pust, dags för det säsongens hjulskifte!
Men vi gör det lite lättare med hjälp av korta kötider och flexibla inlämningstider. Boka hjulskifte och däckhotell hos oss så att du får däcken korrekt monterade och slipper mecka med det själv hemma. På MTO Bilcenter erbjuder vi däckförvaring så att du ska slippa ta hem dem och ha dem ståendes och ta plats. Har du företag med fler bilar erbjuder vi även hämta-lämna service, bocka i det i bokningen. Vid förvaring har du även förtur på bokningsbara tider då vi skickar ut detta i förväg till förvaringskunder. Vi kan även lägga om och balansera hjulen samt passa på att göra din fyrhjulsinställning. Vi tar in alla storlekar på bilar.

VINDRUTABYTE

Åker du runt med ett stenskott eller sprucken ruta?  Då är det hit du ska vända dig. Vi byter din vindruta snabbt och enkelt. Det enda du behöver göra är att boka en tid för ditt vindrutebyte och fylla i skadeanmälan som finns bifogad, så löser vi resten. På MTO Bilcenter samarbetar vi med majoriteten försäkringsbolag, hör av dig om du har ytterligare frågor eller funderingar.

BILTVÄTT

Är det dags att fräscha upp bilen med en härlig tvätt? Eller varför inte en djuprengöring av klädseln och en utvändig polering? Vi är experter på tvätt och älskar att se din bil skina. Våra rekondare arbetar skonsamt och noggrannt för att din bil ska se ut som ny igen. Boka gärna valfri tvätt eller kontakta simeon@mto-bilcenter.com vid ytterligare frågor.

SKADEVERKSTAD

Har du fått en plåtskada på din bil?

Vi på MTO Bilcenter samarbetar med majoriteten försäkringsbolag och erbjuder alltid våra kunder korta väntetider, tidseffektiva reparationer och hyrbil vid reparation.

Välkommen in på en skadebesiktning:

DROP IN tider mån – fre: 09:00 – 11:00 och 12:30 – 17:00

Vi hjälper dig att göra en skadeanmälan här.

FÖRSÄLJNING

Söker du efter en ny pärla?

Vi är stolta att säga att vi är SEAT återförsäljare och har ett stort utbud av lagerbilar hemma som är redo för leverans.

Vi säljer även begagnade, kontrollerade och varudeklarerade bilar av olika märken.

Kolla in våra bilar på försäljningen!

Shop bilModeller

HYRBILLAR

Vill du boka hyrbil för familjeresan eller endast över helgen?

Det löser vi! 

Vi har nya och fräscha SEAT bilar i olika modeller för att möta alla dina preferenser och önskemål. 

Välkommen att boka!

boka här

Reservdelar

Vi på MTO Bilcenter är experter på Volkswagen, SEAT och Skoda originaldelar.

Behöver du hjälp med reservdelar hjälper våra reservdelsmän dig mer än gärna.

BOKA HärINFO

TAXI

MTO Bilcenter har även en separat kundmottagning och verkstad för taxikunder.

Är du en taxikund som vill ha bra service snabbt så har du kommit rätt! 

Välkommen att boka din tid!

boka här

Service och reparationer