fbpx
Verkstad 08 - 761 14 44 service@jarfallabildiagnos.se

Skadeverkstad

Välkommen till vår skadeverkstad.

Har du råkat ut för en plåtskada på din bil är det hit du ska vända dig. Vi hjälper dig reparera din bil smidigt och enkelt.

MTO Bilcenter

Varför du ska reparera din bil på JÄRFÄLLA BIL & DIAGNOS

Vi på Järfälla Bil & Diagnos har ofta korta väntetider och du får ofta din bil snabbare reparerad hos oss. Vi samarbetar med flera försäkringsbolag och ser till att du som kund alltid kommer i första hand. Järfälla Bil & Diagnos är en helhetsleverantör där vi har en komplett skadeverkstad med lackbox, stationer för riktning och spackling, reservdelar och rekond på ett och samma ställe. Vi är stolta att säga att vi är Stockholms snabbaste skadeverkstad och även den verkstaden som alltid erbjuder fri biltvätt efter varje skadereparation.

Jag har redan kontaktat mitt försäkringsbolag och fått ett skadenummer – vad är nästa steg?

Har du redan varit i kontakt med ditt försäkringsbolag och fått ett skadenummer ska du komma in på en skadebesiktning hos oss. Vid en skadebesiktning fotograferar vi skadan på din bil och bokar upp bilen för en reparation. Är du i behov av en hyrbil löser vi det också – vi har hyrbilar som är tillgängliga för dig och som motsvarar din bils storlek. Ring oss och boka en tid för skadebesiktning.

Jag har fått en skada på min bil, vad gör jag?

Det första du ska göra är att kontakta ditt försäkringsbolag och anmäla skadan. Vid kontakt med ditt försäkringsbolag berättar du vad som hänt och hur skadan skedde.

Försäkringsbolaget skickar då ut ett mail till dig angående skadan och vilket skadenummer ärendet har. Detta skadenummer är viktigt för oss när vi tar emot din bil.

Tips: Vid kontakt med försäkringsbolag underlättar det att påpeka att ni gärna vill reparera bilen på Järfälla Bil & Diagnos i Järfälla så att de lättare kan hjälpa er. 

Järfälla Bil & Diagnos - öppettider

Service

Mån-Fre: 07.00 - 18.00
Telefontid från 07.30
Tel: 08 - 761 14 44
Mail: service@jarfallabildiagnos.se

Skadeverkstad

Mån-Fre: 07.00 - 18.00
Telefontid från 07.30

Tel: 08 - 761 54 10
Mail: skadeverkstad@jarfallabildiagnos.se

Reservdelar

Mån-Tor: 07.00 - 16.00
Fre: 07.00 - 15.00
Lunchstängt : 11.30-12.30
Tel: 08 - 761 54 12
Mail: reservdelar@jarfallabildiagnos.se